postheadericon Expertises

Akrav - automatiserings & consultancy is gespecialiseerd in onderstaande expertises. Mocht u hier de door u gezochte expertise niet aantreffen neem dan gerust contact met ons op. Wellicht dat een van onze samenwerkingspartijen deze wel in huis heeft.

SAS-software

Bent u op zoek naar een ervaren SAS-consultant dan bent u bij ons aan het goede adres. Onze SAS-consultants hebben reeds meerdere jaren ervaring bij veel bedrijven in verschillende branches. SAS Institute

SAS is de naam voor software ontwikkeld door SAS Institute. Het levert een geïntegreerd systeem van software die voor Business Intelligence ingezet kan worden.

Door middel van het ontsluiten van data uit de productie brongegevens kunnen zo analyses en rapportages gemaakt worden zonder daarbij de bron te belasten. SAS wordt voornamelijk gebruikt om procesmetingen te doen binnen grote bedrijven om zo tot besluitvorming te komen.

Business Intelligence

Op het gebied van Business Intelligence hebben wij ruime ervaring. De opgedane kennis en ervaring bij bedrijven in verschillende branches kunnen een grote bijdrage leveren aan het ontwerpen en uitbreiden van uw informatiesystemen. business_ ntelligence Onze consultants beschikken over de juiste specifieke vaardigheden, hulpmiddelen en methoden. Hiermee kan een aanpak worden gedefinieerd die tot het beoogde resultaat leidt.

Read more...

Grafische vormgeving

Uw organisatie onder de aandacht brengen kan op verschillende manieren.

Denk bijvoorbeeld aan een logo, brochure, folder, posters of bedrijfspresentatie.
WEB Design en Grafische vormgeving Onze grafische ontwerpers zullen in samenspraak met u komen tot een concept.

Na goedkeuring van het concept zal het definitieve produkt aan u worden opgeleverd.

WEB ontwikkeling

Wilt u op geheel eigen wijze een website presenteren op het internet, dan vindt u in ons de juiste partner.

Wij kunnen voor u websites ontwikkelen en ontwerpen, uiteenlopend van een eenvoudige site tot zeer complexe custom made. Onze grafische ontwerpers kunnen uw wensen in een kunstwerk vertalen. Nadat u tevreden bent met het ontwerp zullen onze web ontwikkelaars uw site gaan bouwen.

Mocht u nog niet beschikken over een plaats om uw website te hosten en/of een domeinnaam hebben, dan kunnen wij u daar ook in van dienst zijn.

WEB Design en Grafische vormgeving